Książki mapy ryciny plakaty pocztówki fotografie zabytkowe papiery wartościowe druki ulotne

TRAWIŃSKI Alfred
Co należy wiedzieć o mięsie jako środku spożywczym

Co należy wiedzieć o mięsie jako środku spożywczym


Zobacz katalogi, do których należy ta pozycja:

Książki i inne obiekty polskie do 1945 r. | Kucharskie, Gospodarstwo, Poradniki...(dawne)

Wydanie

  • Lwów-Warszawa 1929
  • Książnica-Atlas
  • s. 47, [1], ilustr. w tekście, miejscami niew. przybrudzenia papieru
  • brosz. oryg., niew. otarcia i przybrudzenia okł., 21 cm.

Seria:

Bibljoteczka Higjeniczna - Zeszyt XVI

Komentarz

Treść

I. Zarys historyczny higjeny mięsa
II. Ogólne wiadomości z zakresu mięsoznawstwa
III. Mięso szkodliwe dla zdrowia ludzkiego
IV. Konserwowanie mięsa
V. Ogólne zasady higjeniczne, dotyczące obrotu handlowego mięsem

Cena

54zł

Albo zamów telefonicznie: +48 22 826 7323


Chcesz negocjować cenę tej pozycji?
Otwórz chat (w prawym dolny rogu strony gdy jesteśmy Online) i złóż swoją ofertę.