0,00 zł

TRAWIŃSKI Alfred

Co należy wiedzieć o mięsie jako środku spożywczym

Aktualnie brak na półce
DOSTĘPNY: 0 egz.


ZOBACZ KATALOGI, DO KTÓRYCH NALEŻY TA POZYCJA


WYDANIE


Lwów-Warszawa 1929

Książnica-Atlas

s. 47, [1], ilustr. w tekście, miejscami niew. przybrudzenia papieru

brosz. oryg., niew. otarcia i przybrudzenia okł., 21 cm.

SERIA


Bibljoteczka Higjeniczna - Zeszyt XVI

KOMENTARZ


Treść

I. Zarys historyczny higjeny mięsa
II. Ogólne wiadomości z zakresu mięsoznawstwa
III. Mięso szkodliwe dla zdrowia ludzkiego
IV. Konserwowanie mięsa
V. Ogólne zasady higjeniczne, dotyczące obrotu handlowego mięsem

Wszelkie prawa zastrzezone. Antykwariat Galeria Atticus - Juliusz Klosinsk