0,00 zł

PIĘTKOWA Antonina, PIĘTKA Jan

Nowoczesna kuchnia domowa. Najnowszy poradnik w sztuce kulinarnej z objaśnieniami naukowemi o witaminach, o wartości kalorycznej pokarmów i ich pożywności, o jarstwie, o poznawaniu środków spożywczych i ich przechowywaniu

Aktualnie brak na półce
DOSTĘPNY: 0 egz.


ZOBACZ KATALOGI, DO KTÓRYCH NALEŻY TA POZYCJA


OPRACOWANIE


Pod red. prof. Emila Wyrobka. Oprac. A. Piętkowa, J. Piętka. <br>Wydanie trzecie, przejrzane i powiększone.

WYDANIE


Warszawa 1934

Nakład Książnicy Polskiej

s. 738, barwne ilustr. poza tekstem, niew. zabrudzenia pojedynczych stron, naddarcia brzegów kilkunastu kart podklejone taśmą, blok nieco poluzowany

ppł. introlig. (oprawa powojenna), niew. naddarcie przedniej wyklejki, niezn. zabrudzenia opr., 24 cm.

Wszelkie prawa zastrzezone. Antykwariat Galeria Atticus - Juliusz Klosinsk