Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na politykę prywatności i wykorzystanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Rozumiem
Logo Antykwariat Atticus
Książki mapy ryciny plakaty pocztówki fotografie zabytkowe papiery wartościowe druki ulotne
Warszawa Krakowskie Przedmieście 12, tel. +48 228267323
Switch to English

Nowoczesna kuchnia domowa. Najnowszy poradnik w sztuce kulinarnej z objaśnieniami naukowemi o witaminach, o wartości kalorycznej pokarmów i ich pożywności, o jarstwie, o poznawaniu środków spożywczych i ich przechowywaniu

Nowoczesna kuchnia domowa. Najnowszy poradnik w sztuce kulinarnej z objaśnieniami naukowemi o witaminach, o wartości kalorycznej pokarmów i ich pożywności, o jarstwie, o poznawaniu środków spożywczych i ich przechowywaniu

Ilustracje

PIĘTKOWA Antonina, PIĘTKA Jan Nowoczesna kuchnia domowa. Najnowszy poradnik w sztuce kulinarnej z objaśnieniami naukowemi o witaminach, o wartości kalorycznej pokarmów i ich pożywności, o jarstwie, o poznawaniu środków spożywczych i ich przechowywaniu

Zobacz katalogi, do których należy ta pozycja:

Kucharskie, Gospodarstwo, Poradniki...(dawne) | Propozycje Na Prezent

Opracowanie

Pod red. prof. Emila Wyrobka. Oprac. A. Piętkowa, J. Piętka.
Wydanie trzecie, przejrzane i powiększone.

Wydanie

  • Warszawa 1934
  • Nakład Książnicy Polskiej
  • s. 738, barwne ilustr. poza tekstem, niew. zabrudzenia pojedynczych stron, naddarcia brzegów kilkunastu kart podklejone taśmą, blok nieco poluzowany
  • ppł. introlig. (oprawa powojenna), niew. naddarcie przedniej wyklejki, niezn. zabrudzenia opr., 24 cm.

Komentarz


Negocjuj cenę

Jesteś zainteresowany tym przedmiotem?
Kontakt: tel. 228267323, +48501631411, [email protected]