Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na politykę prywatności i wykorzystanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Rozumiem
Logo Antykwariat Atticus
Books & antique maps, engravings & postcards, old slavistic photographs, collector's printed matter
RARE & OUT-OF-PRINT SLAVISTIC BOOKS, ANTIQUE & COLLECTOR'S BOOKS
Strona po polsku

Nowoczesna kuchnia domowa. Najnowszy poradnik w sztuce kulinarnej z objaśnieniami naukowemi o witaminach, o wartości kalorycznej pokarmów i ich pożywności, o jarstwie, o poznawaniu środków spożywczych i ich przechowywaniu

Nowoczesna kuchnia domowa. Najnowszy poradnik w sztuce kulinarnej z objaśnieniami naukowemi o witaminach, o wartości kalorycznej pokarmów i ich pożywności, o jarstwie, o poznawaniu środków spożywczych i ich przechowywaniu

Peek inside

PIĘTKOWA Antonina, PIĘTKA Jan Nowoczesna kuchnia domowa. Najnowszy poradnik w sztuce kulinarnej z objaśnieniami naukowemi o witaminach, o wartości kalorycznej pokarmów i ich pożywności, o jarstwie, o poznawaniu środków spożywczych i ich przechowywaniu

Browse the subcatalogues which contain this item:

Old Polish Cook Books | Gift Ideas

Opracowanie

Pod red. prof. Emila Wyrobka. Oprac. A. Piętkowa, J. Piętka.
Wydanie trzecie, przejrzane i powiększone.

Wydanie

  • Warszawa 1934
  • Nakład Książnicy Polskiej
  • s. 738, barwne ilustr. poza tekstem, niew. zabrudzenia pojedynczych stron, naddarcia brzegów kilkunastu kart podklejone taśmą, blok nieco poluzowany
  • ppł. introlig. (oprawa powojenna), niew. naddarcie przedniej wyklejki, niezn. zabrudzenia opr., 24 cm.

Comments