Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na politykę prywatności i wykorzystanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Rozumiem
Logo Antykwariat Atticus
Książki mapy ryciny plakaty pocztówki fotografie zabytkowe papiery wartościowe druki ulotne
Warszawa Krakowskie Przedmieście 12, tel. +48 228267323
Switch to English

[współoprawne:] Uniwersalna książka kucharska
Torty i ciasta domowe. 503 przepisów
Największy zbiór przepisów na konfitury, dżemy, galarety, marmelady, powidła, serki, kandyzy, soki, sorbety, miodki i inne przetwory owocowe
Kuchnia jarska

Zobacz katalogi, do których należy ta pozycja:

Kucharskie, Gospodarstwo, Poradniki...(dawne)

Wydanie

  • Lwów-Warszawa [lata 1920-30-te]
  • Księgarnia Polska Bernarda Połonieckiego
  • s. 731, [4], tabl. barwnych poza tekstem 5, ryc. w tekście, IX, 144, VIII, 148, rys. w tekście [34], 207, niew. zabrudzenia pojedynczych stron
  • pł. introlig. z epoki, częściowo zatarte napisy na licu i grzbiecie, lekko poluzowany blok, niew. otarcia i zabrudzenia opr., 23 cm.

Komentarz

Oferowany tom zawiera cztery współoprawne pozycje o tematyce kulinarnej:
1. Marja OCHOROWICZ-MONATOWA - Uniwersalna książka kucharska;
2. Marja WIŚNIEWSKA - Torty i ciasta domowe. 503 przepisów;
3. Kazimiera KULCZYCKA - Największy zbiór przepisów na konfitury, dżemy, galarety, marmelady, powidła, serki, kandyzy, soki, sorbety, miodki i inne przetwory owocowe;
4. Jan Kazimierz CZARNOTA - Kuchnia jarska.

Cena

540 PLN

Jak zamówić

Aktualnie zamówienia można składać tylko telefonicznie: +48 22 826 7323 lub przez email: [email protected]


Negocjuj cenę

Chcesz negocjować cenę tej pozycji?
Otwórz chat (w prawym dolny rogu strony gdy jesteśmy Online) i złóż swoją ofertę.