Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na politykę prywatności i wykorzystanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Rozumiem
Logo Antykwariat Atticus
Książki mapy ryciny plakaty pocztówki fotografie zabytkowe papiery wartościowe druki ulotne
Warszawa Krakowskie Przedmieście 12, tel. +48 228267323
Switch to English

Nowoczesna kuchnia domowa. Najnowszy poradnik w sztuce kulinarnej z objaśnieniami naukowemi o witaminach, o wartości kalorycznej pokarmów i ich pożywności, o jarstwie, o poznawaniu środków spożywczych i ich przechowywaniu

Nowoczesna kuchnia domowa. Najnowszy poradnik w sztuce kulinarnej z objaśnieniami naukowemi o witaminach, o wartości kalorycznej pokarmów i ich pożywności, o jarstwie, o poznawaniu środków spożywczych i ich przechowywaniu

Ilustracje

PIĘTKOWA Antonina Nowoczesna kuchnia domowa. Najnowszy poradnik w sztuce kulinarnej z objaśnieniami naukowemi o witaminach, o wartości kalorycznej pokarmów i ich pożywności, o jarstwie, o poznawaniu środków spożywczych i ich przechowywaniu
PIĘTKOWA Antonina Nowoczesna kuchnia domowa. Najnowszy poradnik w sztuce kulinarnej z objaśnieniami naukowemi o witaminach, o wartości kalorycznej pokarmów i ich pożywności, o jarstwie, o poznawaniu środków spożywczych i ich przechowywaniu
PIĘTKOWA Antonina Nowoczesna kuchnia domowa. Najnowszy poradnik w sztuce kulinarnej z objaśnieniami naukowemi o witaminach, o wartości kalorycznej pokarmów i ich pożywności, o jarstwie, o poznawaniu środków spożywczych i ich przechowywaniu
PIĘTKOWA Antonina Nowoczesna kuchnia domowa. Najnowszy poradnik w sztuce kulinarnej z objaśnieniami naukowemi o witaminach, o wartości kalorycznej pokarmów i ich pożywności, o jarstwie, o poznawaniu środków spożywczych i ich przechowywaniu
PIĘTKOWA Antonina Nowoczesna kuchnia domowa. Najnowszy poradnik w sztuce kulinarnej z objaśnieniami naukowemi o witaminach, o wartości kalorycznej pokarmów i ich pożywności, o jarstwie, o poznawaniu środków spożywczych i ich przechowywaniu

Zobacz katalogi, do których należy ta pozycja:

Propozycje Na Prezent

Opracowanie

Pod red. Prof. Emila Wyrobka opracowali Antonina Piętkowa i Prof. Jan Piętka

Wydanie

  • Warszawa 1939
  • Wyd. J. Przeworskiego
  • s. 736, liczne ilustr. czarno-białe w tekście, ilustr. barwne poza tekstem
  • pł. oryg., tłoczone napisy na licu i grzbiecie, zdobienia, niezn. otarcia brzegów okł., nowe wyklejki, piękny egzemplarz, 25 cm.

Komentarz

Wydanie siódme, przejżane i powiększone rozdziałami o kuchni dla mater karmiących, dla dzieci i dla chorych.

Okładkę zaprojektował prof. Kazimierz Piętka, ilustracje wielobarwne malowała prof. Zofja Piętkówna.

Egzemplarz w znakomitym stanie.


Negocjuj cenę

Jesteś zainteresowany tym przedmiotem?
Kontakt: tel. 228267323, +48501631411, [email protected]