0,00 zł

PIĘTKOWA Antonina

Nowoczesna kuchnia domowa. Najnowszy poradnik w sztuce kulinarnej z objaśnieniami naukowemi o witaminach, o wartości kalorycznej pokarmów i ich pożywności, o jarstwie, o poznawaniu środków spożywczych i ich przechowywaniu

950,00 zł
DOSTĘPNY: 1 egz.


OPIS


Nowoczesna kuchnia domowa. Najnowszy poradnik w sztuce kulinarnej z objaśnieniami naukowemi o witaminach, o wartości kalorycznej pokarmów i ich pożywności, o jarstwie, o poznawaniu środków spożywczych i ich przechowywaniu

PIĘTKOWA Antonina

ZOBACZ KATALOGI, DO KTÓRYCH NALEŻY TA POZYCJA


OPRACOWANIE


Pod red. Prof. Emila Wyrobka opracowali Antonina Piętkowa i Prof. Jan Piętka

WYDANIE


Warszawa 1939

Wyd. J. Przeworskiego

s. 736, liczne ilustr. czarno-białe w tekście, ilustr. barwne poza tekstem

pł. oryg., tłoczone napisy na licu i grzbiecie, zdobienia, niezn. otarcia brzegów okł., nowe wyklejki, piękny egzemplarz, 25 cm.

KOMENTARZ


Wydanie siódme, przejżane i powiększone rozdziałami o kuchni dla mater karmiących, dla dzieci i dla chorych.

Okładkę zaprojektował prof. Kazimierz Piętka, ilustracje wielobarwne malowała prof. Zofja Piętkówna.

Egzemplarz w znakomitym stanie.

Wszelkie prawa zastrzezone. Antykwariat Galeria Atticus - Juliusz Klosinsk