Książki mapy ryciny plakaty pocztówki fotografie zabytkowe papiery wartościowe druki ulotne

TRAWIŃSKI Alfred
Mięso i produkty mięsne.
Podręcznik naukowy do użytku lekarzy weterynaryjnych, lekarzy i studentów


Zobacz katalogi, do których należy ta pozycja:

Książki i inne obiekty polskie do 1945 r. | Kucharskie, Gospodarstwo, Poradniki...(dawne)

Wydanie

  • Warszawa 1938
  • Nakł. Warszawskiej Ajencji Wydawniczej "Delta" Sp. z o.o.
  • s. [8], 903, [1], ilustr. w tekście [235], naddarcie jednej karty, kilka kart luźnych, pieczątka własnościowa na str. tytuł., niezn. zagięcia rogów pojedynczych kart
  • pł. oryg., częściowo zatarte napisy na licu i grzbiecie, oprawa podniszczona, zabrudzenia, otarcia i przetarcia brzegów i grzbietu, pęknięty grzbiet, 25 cm.

Komentarz

Z przedmowy: "Niniejszy podręcznik jest drugim, znacznie rozszerzonym i uzupełnionym wydaniem podręcznika "Nauka o Badaniu Mięsa i Przetworów Mięsnych"."

Tom opatrzony skorowidzem rzeczowym oraz indeksem nazwisk.

Cena

240zł

Albo zamów telefonicznie: +48 22 826 7323


Chcesz negocjować cenę tej pozycji?
Otwórz chat (w prawym dolny rogu strony gdy jesteśmy Online) i złóż swoją ofertę.