Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na politykę prywatności i wykorzystanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Rozumiem
Logo Antykwariat Atticus
Książki mapy ryciny plakaty pocztówki fotografie zabytkowe papiery wartościowe druki ulotne
Warszawa Krakowskie Przedmieście 12, tel. +48 228267323
Switch to English

Mięso i produkty mięsne.
Podręcznik naukowy do użytku lekarzy weterynaryjnych, lekarzy i studentów

Zobacz katalogi, do których należy ta pozycja:

Kucharskie, Gospodarstwo, Poradniki...(dawne)

Wydanie

  • Warszawa 1938
  • Nakł. Warszawskiej Ajencji Wydawniczej "Delta" Sp. z o.o.
  • s. [8], 903, [1], ilustr. w tekście [235], naddarcie jednej karty, kilka kart luźnych, pieczątka własnościowa na str. tytuł., niezn. zagięcia rogów pojedynczych kart
  • pł. oryg., częściowo zatarte napisy na licu i grzbiecie, oprawa podniszczona, zabrudzenia, otarcia i przetarcia brzegów i grzbietu, pęknięty grzbiet, 25 cm.

Komentarz

Z przedmowy: "Niniejszy podręcznik jest drugim, znacznie rozszerzonym i uzupełnionym wydaniem podręcznika "Nauka o Badaniu Mięsa i Przetworów Mięsnych"."

Tom opatrzony skorowidzem rzeczowym oraz indeksem nazwisk.

Cena

240 PLN

Jak zamówić

Aktualnie zamówienia można składać tylko telefonicznie: +48 22 826 7323 lub przez email: [email protected]


Negocjuj cenę

Chcesz negocjować cenę tej pozycji?
Otwórz chat (w prawym dolny rogu strony gdy jesteśmy Online) i złóż swoją ofertę.