Książki mapy ryciny plakaty pocztówki fotografie zabytkowe papiery wartościowe druki ulotne

WYVERN [A.R. Kenney Herbert]
Culinary Jottings. A Treatise in Thirty Chapters on Reformed Cookery for Anglo-Indian Erites, Based Upon Modern English, and Continental Principles with Thirty Menus for little dinners worked out in detail, and an essay on our kitchens in India

Culinary Jottings. A Treatise in Thirty Chapters on Reformed Cookery for Anglo-Indian Erites, Based Upon Modern English, and Continental Principles with Thirty Menus for little dinners worked out in detail, and an essay on our kitchens in India


Zobacz katalogi, do których należy ta pozycja:

Książki obce i inne obiekty do 1945 r. | Kucharskie, Gospodarstwo, Poradniki...(dawne)

Wydanie

  • Madras, Calcutta, Bombay 1891
  • Higginbotham and Co., Thacker Spink and Co., Thacker and Co. Ltd.
  • s. XI, 602, zaplam. i zagięcia rogów poszczególnych k., podpis własnościowy na k. tyt., niezn. zaplam. obcięć
  • pł. oryg., złoc. napisy na licu i grzbiecie, zabrudz. oprawy, przetarcia brzegów grzbietu i okładek, 21 cm.

Seria:

Sixth Edition

Komentarz

Index.

Cena

380zł

Albo zamów telefonicznie: +48 22 826 7323


Chcesz negocjować cenę tej pozycji?
Otwórz chat (w prawym dolny rogu strony gdy jesteśmy Online) i złóż swoją ofertę.