Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na politykę prywatności i wykorzystanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Rozumiem
Logo Antykwariat Atticus
Książki mapy ryciny plakaty pocztówki fotografie zabytkowe papiery wartościowe druki ulotne
Warszawa Krakowskie Przedmieście 12, tel. +48 228267323
Switch to English

Culinary Jottings. A Treatise in Thirty Chapters on Reformed Cookery for Anglo-Indian Erites, Based Upon Modern English, and Continental Principles with Thirty Menus for little dinners worked out in detail, and an essay on our kitchens in India

Culinary Jottings. A Treatise in Thirty Chapters on Reformed Cookery for Anglo-Indian Erites, Based Upon Modern English, and Continental Principles with Thirty Menus for little dinners worked out in detail, and an essay on our kitchens in India

Zobacz katalogi, do których należy ta pozycja:

Kucharskie, Gospodarstwo, Poradniki...(dawne)

Wydanie

  • Madras, Calcutta, Bombay 1891
  • Higginbotham and Co., Thacker Spink and Co., Thacker and Co. Ltd.
  • s. XI, 602, zaplam. i zagięcia rogów poszczególnych k., podpis własnościowy na k. tyt., niezn. zaplam. obcięć
  • pł. oryg., złoc. napisy na licu i grzbiecie, zabrudz. oprawy, przetarcia brzegów grzbietu i okładek, 21 cm.

Seria

Sixth Edition

Komentarz

Index.

Cena

380 PLN

Jak zamówić

Aktualnie zamówienia można składać tylko telefonicznie: +48 22 826 7323 lub przez email: [email protected]


Negocjuj cenę

Chcesz negocjować cenę tej pozycji?
Otwórz chat (w prawym dolny rogu strony gdy jesteśmy Online) i złóż swoją ofertę.