Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na politykę prywatności i wykorzystanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Rozumiem
Logo Antykwariat Atticus
Books & antique maps, engravings & postcards, old slavistic photographs, collector's printed matter
RARE & OUT-OF-PRINT SLAVISTIC BOOKS, ANTIQUE & COLLECTOR'S BOOKS
Strona po polsku

Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej

Fizjologia smaku albo medytacje o gastronomii doskonałej

Browse the subcatalogues which contain this item:

Varia | Old Polish Cook Books | Genre

Opracowanie

Wybór Wacław Zawadzki, przekł. i wstęp Joanna Guze, ilustr. Bertella, oprac. graficzne Zygmunt Magner

Wydanie

  • Warszawa 1973
  • PIW
  • s. 263, [2], ilustr. w tekście
  • pł., złocone napisy na licu i grzbiecie, niew. przebarwienie grzbietu, 17 cm.

Comments

Price

48.00PLN