Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na politykę prywatności i wykorzystanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Rozumiem

Books & antique maps, engravings & postcards, old slavistic photographs, collector's printed matter

RARE & OUT-OF-PRINT SLAVISTIC BOOKS, ANTIQUE & COLLECTOR'S BOOKS

WYVERN [A.R. Kenney Herbert]
Culinary Jottings. A Treatise in Thirty Chapters on Reformed Cookery for Anglo-Indian Erites, Based Upon Modern English, and Continental Principles with Thirty Menus for little dinners worked out in detail, and an essay on our kitchens in India

Culinary Jottings. A Treatise in Thirty Chapters on Reformed Cookery for Anglo-Indian Erites, Based Upon Modern English, and Continental Principles with Thirty Menus for little dinners worked out in detail, and an essay on our kitchens in India


Browse the subcatalogues which contain this item:

Old Polish Cook Books

Edition

  • Madras, Calcutta, Bombay 1891
  • Higginbotham and Co., Thacker Spink and Co., Thacker and Co. Ltd.
  • s. XI, 602, zaplam. i zagięcia rogów poszczególnych k., podpis własnościowy na k. tyt., niezn. zaplam. obcięć
  • pł. oryg., złoc. napisy na licu i grzbiecie, zabrudz. oprawy, przetarcia brzegów grzbietu i okładek, 21 cm.

Series

Sixth Edition

Price

380.00 zł