Ta strona używa cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na politykę prywatności i wykorzystanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Rozumiem
Logo Antykwariat Atticus
Books & antique maps, engravings & postcards, old slavistic photographs, collector's printed matter
RARE & OUT-OF-PRINT SLAVISTIC BOOKS, ANTIQUE & COLLECTOR'S BOOKS
Strona po polsku

Culinary Jottings. A Treatise in Thirty Chapters on Reformed Cookery for Anglo-Indian Erites, Based Upon Modern English, and Continental Principles with Thirty Menus for little dinners worked out in detail, and an essay on our kitchens in India

Culinary Jottings. A Treatise in Thirty Chapters on Reformed Cookery for Anglo-Indian Erites, Based Upon Modern English, and Continental Principles with Thirty Menus for little dinners worked out in detail, and an essay on our kitchens in India

Browse the subcatalogues which contain this item:

Old Polish Cook Books

Wydanie

  • Madras, Calcutta, Bombay 1891
  • Higginbotham and Co., Thacker Spink and Co., Thacker and Co. Ltd.
  • s. XI, 602, zaplam. i zagięcia rogów poszczególnych k., podpis własnościowy na k. tyt., niezn. zaplam. obcięć
  • pł. oryg., złoc. napisy na licu i grzbiecie, zabrudz. oprawy, przetarcia brzegów grzbietu i okładek, 21 cm.

Seria

Sixth Edition

Comments

Price

380.00PLN